Kings Battle 26 & 27 April

Zet 'm vast in uw agenda, dat mag u niet missen

  • slide 2
  • slide 3
  • slide 3
false
10
10
fade
3
2

Transponders FAC

Voor een goede werking van de transponder is het beslist noodzakelijk dat deze 16 uur van te voren is opgeladen. Is dit niet het geval, dan komt de transponder in de wedstrijdtoren met rood door. Dit betekend dat de transponder er elk moment mee op kan houden en dus niet meer in de telling voorkomt. De rijder is hier zelf verantwoordelijk voor. Protest hiertegen is niet mogelijk.


Plaatsing

Om goed te werken dient de transponder op de auto zo geplaatst te zijn dat hij ten alle tijde de grond kan zien en dient rechtop te staan om een goede werking te garanderen. Er mag dus geen ijzer of ander materiaal tussen de transponder en het wegdek zitten. Plaats de transponder nimmer horizontaal, daar u anders niet geteld wordt. De rijder is hier zelf verantwoordelijk voor. Protest hiertegen is niet mogelijk.

Komt u bij start/finish op één of andere manier naast de baan en niet over de lus, dan wordt die ronde niet geteld. Ook hier is geen protest tegen mogelijk en is altijd voor uw eigen verantwoording. Zonder transponder kun je niet rijden bij de FAC.

 

Kosten

Je kunt een transponder bij Mylaps kopen.

Doe dit wel ruim van te voren, want op de dag zelf een transponder kopen heeft geen zin omdat hij dan niet opgeladen is.

Alle transponders hebben een uniek nummer, dus is het verstandig dit nummer te noteren en te bewaren.

 

Het is tevens mogelijk om een opgeladen transponder te huren tijdens de wedstrijddag.

De kosten hiervoor bedragen € 50,--.

 

 

Volgende race

 Blauwhuis 7 april 2019

        

 

 

 

 

Startlijsten

Tickets

klik op onderstaande link

 

                   tickets

  • slide 1
false
10
10
fade
3
2